Palvelut

Kaipaatko apua hääjärjestelyiden tai muun juhlapäivän kanssa? Mirecle tarjoaa lisäkädet sekä yritysten että yksityishenkilöiden juhlatilaisuuksien suunnitteluun ja järjestelyihin. Palvelut ja tarjous räätälöidään aina tarpeesi mukaan. Mireclen tavoitteena on luoda ikimuistoinen ja ainutlaatuinen tilaisuus tarpeittesi mukaan.

Häät

Kuormittaako hääjärjestelyt? Hääsuunnittelija auttaa sinua häiden järjestelyiden kanssa. Olkoon kyse sitten juhlapaikan valinnasta, pitopalvelun kilpailuttamisesta, seremoniamestarina toimimisesta, ohjelman aikatauluttamisesta tai ideoinnista.

Hääsuunnittelija suunnittelee ja organisoi häät kokonaisuudessaan ja pitää vieraat ajantasalla päivän ohjelmasta, jolloin voit itse keskittyä nauttimaan itse päivästä läheistesi kanssa. Kaikki toimenpiteet suunnitellaan toiveittesi mukaan. Voit myös valita esimerkiksi vain yhden osa-alueen, kuten bändin etsimisen, jonka haluat ulkoistaa ja vapauttaa samalla itsellesi aikaa muuhun.

Teemajuhlat

Syntymäpäivät (myös lasten synttärit), polttarit, pikkujoulut, naamiaiset, vuosipäivät ja muut juhlapäivät.. Etsitkö apua teemajuhlien järjestelyihin tai ideointiin? Juhlapäivän järjestämiseen saat apuja juhlasuunnittelijalta, jolta ideat eivät lopu kesken ja järjestelyt pysyvät hanskassa. Vuokraa lisäkädet avuksesi!

Yritysjuhlat

Yrityksen juhlia on monia: henkilöstöjuhlat, lanseerausjuhlat, kickoff-tilaisuudet, asiakastapahtumat, pikkujoulujuhlat, tyky ja tyhy-päivät.. Tarvitsetko ulkoista apua ideointiin tai käytännön järjestelyihin? Ulkoista juhlasuunnittelu ja varmista, että yrityksesi juhlapäivästä tulee ikimuistoinen!