Yhteystiedot

Kaipaatko apuja juhlan tai muun tapahtuman järjestelyihin liittyen? Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä tarpeesi!

Mirecle / Mirella Poteri
email: mirella@mirecle.fi
puhelin: 040 725 8622

(arkisin 9:00-17:00)

Miksi Mirecle?

Mirecle tuo helpotusta juhlajärjestelyjen ajanhallintaan, budjetointiin ja stressiin. Oli kyse sitten yksittäisestä osuudesta, esimerkiksi juhlatilojen kartoitus ja kilpailutus, tai isommasta kokonaisuudesta, johon haluat apua, olen täällä sinua varten! Haluan toteuttaa kanssasi upean ja unohtumattoman juhlapäivän, oli kyseessä lapsesi syntymäpäivä tai sinun ja kumppanisi häät.

Olen Mirella, nainen Mireclen takana ja toimin sinun avuksesi! Persoonaani kuvastaa ehkä parhaiten ystäväni kuvaus, jonka mukaan olen kuin se hetki, jolloin popcorni on poksahtamaisillaan. Innostun helposti, olen iloinen ja avoin nainen, jolla asenne on kohdallaan

Olen nähnyt ja kokenut sekä läheltä että kaukaa erilaisia juhlia, tapahtumia ja häitä, niin hyvässä kuin pahassakin ja niistä olen napannut opit matkaan, joita haluan kanssasi hyödyntää! Pieni hiki ja toisinaan takapuolen paleltuminenkin saattaa liittyä hyvinkin olennaisesti juhlien onnistumiseen. Nämä jääköön minun kontolleni, jotta sinun päiväsi onnistuu!

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Tehdään yhdessä juhlastasi ikimuistoinen!